Πού μπορώ να αγοράσω το Wegovy online για να χάσω βάρος;

Wegovy

Τι είναι οι ενέσεις Wegovy;

Πριν σκεφτείτε να αγοράσετε το Wegovy online στη Δανία, διαβάστε παρακάτω. Οι ενήλικες που πάσχουν από παχυσαρκία μπορούν να επωφεληθούν από τις ενέσεις Wegovy, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε το 15% του αρχικού σας βάρους. Ρυθμίζουν την όρεξη και παρατείνουν το αίσθημα κορεσμού, διευκολύνοντας την τήρηση μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων.

Χρειάζεται να χορηγείτε τις ενέσεις μόνο μία φορά την εβδομάδα, καθώς κάθε μία τοποθετείται σε ένα πρακτικό στυλό μιας χρήσης, γεγονός που καθιστά αυτό το φάρμακο εύκολο στη χρήση.

Η αγορά του Wegovy online στη Δανία θα μπορούσε να είναι η λύση που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας για τη μείωση του βάρους εάν έχετε ΔΜΣ 30 ή περισσότερο και έχετε διαπιστώσει ότι οι προηγούμενες θεραπείες απώλειας βάρους δεν έχουν λειτουργήσει για εσάς.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Wegovy για να χάσω βάρος;

Κάθε στυλό μίας χρήσης θα χρησιμοποιηθεί μία φορά πριν απορριφθεί σωστά όταν χρησιμοποιείτε το Wegovy μία φορά την εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα χέρια σας πριν κάνετε την ένεση με αυτό το φάρμακο για την απώλεια βάρους, ελέγξτε ότι η πένα δεν έχει υποστεί ζημιά και ότι δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης, και στη συνέχεια καθαρίστε το σημείο της ένεσης με μια μπατονέτα με οινόπνευμα ή με σαπούνι και νερό.

Για να ξεκινήσετε την ένεση, αφαιρέστε το καπάκι από την πένα για να αποκαλύψετε το κάλυμμα της βελόνας και πιέστε το εκτεθειμένο άκρο της πένας σταθερά στο δέρμα σας. Κάθε ένεση διαρκεί μεταξύ 5 και 10 δευτερολέπτων και θα ακούσετε ένα κλικ στην αρχή και άλλο ένα στο τέλος της ένεσης. Για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, κοιτάξτε την κίτρινη μπάρα στο πλάι της πένας.

Όταν η κίτρινη μπάρα σταματήσει να κινείται, η ένεση έχει ολοκληρωθεί και μπορείτε να αφαιρέσετε απαλά την πένα από το δέρμα σας. Κρατήστε την πένα στο χέρι σας μέχρι να σταματήσει να κινείται η κίτρινη μπάρα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να δείτε λίγο αίμα στο σημείο που κάνατε την ένεση με το στυλό σας- απλώς ασκήστε απαλή πίεση στην περιοχή με βαμβάκι ή κομμάτι γάζας για να σταματήσετε την αιμορραγία και να την καθαρίσετε. Αφού χρησιμοποιήσετε το στυλό μία φορά, πετάξτε το προσεκτικά σε ένα δοχείο αιχμηρών αντικειμένων.

Πού μπορώ να χορηγήσω αυτό το φάρμακο;

Αφού αγοράσετε το Wegovy χωρίς ιατρική συνταγή, έχετε αρκετές επιλογές για τα σημεία ένεσης και ο γιατρός σας μπορεί να σας προτείνει μία. Αυτές οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν:

 • τα άνω άκρα σας
 • το κάτω μέρος της κοιλιάς σας
 • τους ώμους σας

Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη θεραπεία, μπορείτε να κάνετε την ένεση στο ίδιο σημείο, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να αλλάζετε το σημείο που τοποθετείτε τη βελόνα κάθε φορά. Αποφύγετε να αγγίζετε οποιοδήποτε σπασμένο, επώδυνο, κόκκινο, μελανιασμένο ή αλλιώς τραυματισμένο δέρμα.

Πόσο πρέπει να πάρω;

Το Wegovy συνήθως ξεκινά με τη χαμηλότερη δόση (περίπου 0,25 mg ανά εβδομάδα) και αυξάνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Η τιτλοποίηση είναι μια τεχνική που μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες, βοηθώντας παράλληλα τον οργανισμό σας να προσαρμοστεί σε ένα νέο φάρμακο.

Η δοσολογία σας θα επανεξετάζεται συνήθως από την ιατρική σας ομάδα κάθε τέσσερις εβδομάδες και θα αυξάνεται μία φορά το μήνα έως ότου λαμβάνετε τη μέγιστη ποσότητα των 2,4 mg την εβδομάδα. Το κλειδί είναι να διατηρείτε ανοιχτή επικοινωνία με τον συνταγογράφο σας και την υπόλοιπη ιατρική σας ομάδα και να τηρείτε αυστηρά τις δοσολογικές συστάσεις τους.

Πώς βοηθά η σεμαγλουτίδη στην απώλεια βάρους;

Το κύριο συστατικό του Wegovy είναι η σεμαγλουτίδη, η οποία ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αγωνιστές των υποδοχέων GLP-1. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί βοηθώντας σας να ελέγξετε την όρεξή σας και να μειώσετε την πείνα και τους πόθους. Βοηθά στην αύξηση της σύνθεσης της ορμόνης ινσουλίνης στο πάγκρεάς σας και στη μείωση της παραγωγής της ορμόνης γλυκαγόνης.

Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο σώμα σας να απορροφά τη γλυκόζη πιο αργά, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε πιο χορτάτοι μετά από ένα γεύμα και σας κρατάει χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι ενέσεις Wegovy σας βοηθούν να ακολουθήσετε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων μειώνοντας την όρεξή σας, γεγονός που διευκολύνει φυσικά την απώλεια βάρους.

Πόσο καιρό χρειάζονται αυτές οι ενέσεις για τη μείωση του βάρους για να αρχίσουν να δρουν;

Παρόλο που οι ενέσεις Wegovy αρχίζουν να λειτουργούν αμέσως στο σώμα σας, τα κιλά δεν θα αρχίσουν να λιώνουν αμέσως. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία με Wegovy χάνουν γενικά το 15% του αρχικού τους βάρους κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά το πόσο γρήγορα συμβαίνει αυτό εξαρτάται από το πόσες θερμίδες καταναλώνετε καθημερινά.

Η αγορά του Wegovy χωρίς ιατρική συνταγή βοηθά στη ρύθμιση της όρεξης και στη μείωση της επιθυμίας για ανθυγιεινά τρόφιμα, διευκολύνοντάς σας να ακολουθήσετε τη δίαιτα χαμηλών θερμίδων που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό ως γενική κατευθυντήρια γραμμή όταν σκέφτεστε τους στόχους σας για την απώλεια βάρους, καθώς ένας υγιής ρυθμός απώλειας βάρους θεωρείται συχνά 1 έως 2 κιλά την εβδομάδα.

Γιατί χρειάζεστε τον ΔΜΣ μου;

Μόνο άτομα με ΔΜΣ (δείκτη μάζας σώματος) 30 ή περισσότερο ή άτομα με ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται με το βάρος ή άτομα με ΔΜΣ 27 ή περισσότερο θα πρέπει να αγοράζουν το Wegovy online στη Δανία. Οι συνταγογράφοι μας δεν θα είναι σε θέση να σας προσφέρουν αυτό το φάρμακο ως θεραπεία εάν ο ΔΜΣ σας είναι κάτω από αυτό.

Εάν αρχίσετε να αγοράζετε το Wegovy χωρίς ιατρική συνταγή όταν ο ΔΜΣ σας είναι χαμηλότερος, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε πολύ βάρος και να γίνετε λιποβαρείς, γεγονός που θα μπορούσε να επιδεινώσει ορισμένα ιατρικά προβλήματα. Χρησιμοποιήστε μια αριθμομηχανή και πληκτρολογήστε το τρέχον ύψος και βάρος σας για να βρείτε το ΔΜΣ σας- ένας ΔΜΣ από 18,5 έως 24,9 θεωρείται συνήθως υγιής.

Είναι το Wegovy ισοδύναμο με το Ozempic;

Wegovy και Ozempic είναι δύο φάρμακα με διαφορετικές χρήσεις για το ίδιο δραστικό συστατικό. Παράγονται και τα δύο από τη Novo Nordisk, η οποία ελέγχει επί του παρόντος την πατέντα και για τα δύο φάρμακα. Εάν πάσχετε από διαβήτη τύπου 2, το Ozempic μπορεί να ληφθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα, όπως η ινσουλίνη ή η μετφορμίνη, και βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Αυτά τα φάρμακα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, καθώς και τα δύο περιέχουν σεμαγλουτίδη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τα παίρνετε εναλλάξ. Το Wegovy λαμβάνεται συχνά σε υψηλότερες δόσεις από το Ozempic. Ως εκ τούτου, εάν λαμβάνετε επί του παρόντος Ozempic για τον διαβήτη τύπου 2, δεν επιτρέπεται να πάρετε Wegovy, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερδοσολογία του δραστικού συστατικού.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Wegovy και του Saxenda;

Μια άλλη μάρκα ενέσιμου φαρμάκου απώλειας βάρους που είναι αξιοσημείωτα συγκρίσιμη με το Wegovy είναι το Saxenda. Παρόλο που χρησιμοποιούν διαφορετικά δραστικά συστατικά και έχουν διαφορετικές δοσολογίες, λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Η λιραγλουτίδη, το δραστικό συστατικό στο Saxendaανήκει στην ίδια κατηγορία φαρμάκων με τη σεμαγλουτίδη &#8211- αγωνιστές των υποδοχέων GLP-1. Το Wegovy πρέπει να χορηγείται μόνο μία φορά την εβδομάδα, ενώ το Saxenda πρέπει να χορηγείται μία φορά την ημέρα.

Το Wegovy δεν απαιτεί να κάνετε τίποτα, καθώς κάθε πένα χρησιμοποιείται μόνο μία φορά, σε αντίθεση με το Saxenda, το οποίο απαιτεί να ρυθμίζετε χειροκίνητα τη δόση σας και να εισάγετε μια νέα βελόνα για κάθε δόση. Η τελευταία σημαντική διάκριση είναι ότι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Wegovy είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το Saxenda. Μέσα σε 12 εβδομάδες από τη λήψη της μέγιστης δόσης του Saxenda, μπορείτε να χάσετε το 5% του αρχικού σας βάρους, αλλά οι κλινικές μελέτες για το Wegovy έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι χάνουν κατά μέσο όρο το 15% του αρχικού τους βάρους.

Μπορώ να λαμβάνω τη συνήθη φαρμακευτική αγωγή μου ταυτόχρονα με αυτές τις ενέσεις απώλειας βάρους;

Στο ραντεβού σας για το Wegovy, θα πρέπει να ενημερώσετε τον συνταγογράφο σας εάν παίρνετε άλλα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών θεραπειών και των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Ο συνδυασμός ορισμένων φαρμάκων μπορεί να έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες ή να μειώσει την αποτελεσματικότητα της συνταγής σας. Εάν λαμβάνετε επί του παρόντος κάτι συγκεκριμένο, φροντίστε να ενημερώσετε τον συνταγογράφο σας:

 • Τα αντιπηκτικά, που μερικές φορές αποκαλούνται αντιπηκτικά, περιλαμβάνουν τη βαρφαρίνη.
 • Καθώς τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας θα πρέπει να παρακολουθούνται τακτικά, ο γιατρός σας μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσει τη δοσολογία της ινσουλίνης σας.
 • Οποιοδήποτε άλλο φάρμακο αδυνατίσματος

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν εάν θηλάζω ή είμαι έγκυος;

Το Wegovy δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά τη διάρκεια του θηλασμού, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό πώς η σεμαγλουτίδη που περιέχεται σε αυτό το φάρμακο θα επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύου ή αν θα περάσει στο μητρικό γάλα. Πολλές έγκυες γυναίκες παρουσιάζουν αύξηση του σωματικού βάρους, αλλά εάν ανησυχείτε για την αύξηση του σωματικού σας βάρους, μιλήστε με το γιατρό σας ή άλλους επαγγελματίες υγείας για συμβουλές. Θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τον λόγο της αύξησης του βάρους σας (για παράδειγμα, εάν οφείλεται σε λιγούρες ή ορμονικές αλλαγές) και να σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για τον τρόπο ζωής σας που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε και να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος.

Μπορώ να πίνω αλκοολούχα ποτά κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας;

Μπορείτε να πίνετε αλκοόλ ενώ παίρνετε το Wegovy, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάσει τον τρόπο δράσης του φαρμάκου. Για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ενυδατωμένοι, σας συμβουλεύουμε πάντα να πίνετε με μέτρο και να προσπαθείτε να εναλλάσσετε τα αλκοολούχα ποτά με ποτήρια νερό ή άλλο μη αλκοολούχο ποτό.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τον αριθμό των θερμίδων που περιέχουν τα αλκοολούχα ποτά. Η κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων αλκοόλ μπορεί να εμποδίσει τις προσπάθειές σας να χάσετε βάρος, καθώς αυξάνει την πρόσληψη θερμίδων, η οποία είναι γενικά πολύ υψηλότερη από ό,τι θα περιμένατε από τα αλκοολούχα ποτά.

Είναι απαραίτητες οι εφεδρικές βελόνες για τις στυλό Wegovy;

Σε αντίθεση με το Saxenda, οι πένες Wegovy δεν χρειάζεται να αντικαθίστανται με βελόνες μετά από κάθε χρήση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πένες Wegovy είναι μιας χρήσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να μετράτε χειροκίνητα μια δόση ή να ανησυχείτε για την τοποθέτηση μιας νέας βελόνας στην πένα σας. Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν αυτή τη θεραπεία έναντι του Saxenda είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εσείς οι ίδιοι για τη δοσολογία ή τις βελόνες, γεγονός που απλοποιεί την όλη διαδικασία.

Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από δοχείο αιχμηρών αντικειμένων;

Ναι, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με δοχεία αιχμηρών αντικειμένων, ώστε να μπορείτε να απορρίπτετε σωστά τα στυλό Wegovy. Μετά το ραντεβού σας με έναν από τους υπεύθυνους για την κατάρτιση των προδιαγραφών μας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να προσθέσετε ένα δοχείο αιχμηρών αντικειμένων στην αγορά σας. Μπορεί να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε έναν κάδο αιχμηρών αντικειμένων δωρεάν, ανάλογα με την ποσότητα της αγοράς σας, αλλά ενδέχεται να υπάρχει χρέωση για μικρότερες παραγγελίες. Μόλις αποκτήσετε έναν κάδο αιχμηρών αντικειμένων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό σας συμβούλιο για να κανονίσετε τη συλλογή και την ασφαλή διάθεση του περιεχομένου του όταν ο κάδος γεμίσει.

Πότε δεν πρέπει’να κάνω ενέσεις για να χάσω βάρος;

Τα παιδιά και οι έφηβοι κάτω των 18 ετών δεν πρέπει να αγοράζουν στυλό Wegovy χωρίς ιατρική συνταγή στη Δανία. Εάν έχετε αντίδραση στη σεμαγλουτίδη ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις αναφερόμενες ουσίες, αποφύγετε τη χρήση αυτού του φαρμάκου. Εάν εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας είχε ποτέ σύνδρομο πολλαπλής ενδοκρινικής νεοπλασίας τύπου ΙΙ ή μυελώδες καρκίνωμα του θυρεοειδούς (MTC), δύο καταστάσεις που επηρεάζουν το ενδοκρινικό σύστημα, δεν πρέπει να πάρετε αυτή τη θεραπεία (MEN 2). Στο ραντεβού σας, ενημερώστε τον συνταγογράφο σας εάν έχετε :

 • νεφρικά προβλήματα
 • προβλήματα του παγκρέατος
 • σκέψεις αυτοκτονίας, κατάθλιψη ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ψυχικής υγείας
 • Διαβήτης τύπου 2

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες της σεμαγλουτίδης;

Αν και δεν τις εμφανίζουν όλοι, η σεμαγλουτίδη μπορεί να έχει αρνητικές επιδράσεις όπως κάθε άλλο φάρμακο. Η σεμαγλουτίδη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται εάν εμφανίσετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες σημαντικές ανεπιθύμητες ενέργειες και θα πρέπει να αναζητήσετε άμεση ιατρική βοήθεια:

 • Οι επιπλοκές του διαβήτη που σχετίζονται με την αμφιβληστροειδοπάθεια μπορεί να περιλαμβάνουν συμπτώματα όπως αλλαγές στην όραση και άλλα οφθαλμικά προβλήματα.
 • Οι ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο υπογλυκαιμίας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα όπως ζάλη ή ζαλάδα, καθώς και εφίδρωση, τρόμο, οπτικές ανωμαλίες, συγκεχυμένη ομιλία και άλλα.
 • Τα συμπτώματα της φλεγμονής του παγκρέατος περιλαμβάνουν αφόρητη δυσφορία στην πλάτη και το στομάχι που δεν υποχωρεί.
 • Συμπτώματα που υποδηλώνουν σοβαρή αλλεργική αντίδραση, όπως συριγμός, κνίδωση ή δυσκολία στην αναπνοή ή την κατάποση και πρήξιμο των ματιών, του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού,
 • προβλήματα της χοληδόχου κύστης που εκδηλώνονται με δυσφορία στο άνω μέρος του στομάχου, ίκτερο (κιτρίνισμα του δέρματος ή των ματιών), πυρετό και κόπρανα με χρώμα αργίλου.
 • νεφρική ανεπάρκεια ή προβλήματα με τα νεφρά, ιδίως σε άτομα που έχουν ήδη νεφρικά προβλήματα
 • Αυξημένος καρδιακός ρυθμός &#8211- εάν η καρδιά σας τρέχει ή χτυπάει στο στήθος σας για αρκετά λεπτά, συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό.
 • Αυτοκτονικές ή καταθλιπτικές σκέψεις. Εάν η ψυχική σας υγεία ή η διάθεσή σας αλλάξει κατά τη λήψη αυτού του φαρμάκου, να το γνωρίζετε και να ενημερώσετε αμέσως το γιατρό σας εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία.

Μπορεί επίσης να εμφανίσετε τις ακόλουθες συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες από το Wegovy:

 • Σε γενικές γραμμές, το αίσθημα δυσφορίας περνάει με την πάροδο του χρόνου.
 • Υπογλυκαιμία, με συμπτώματα όπως κρύος ιδρώτας, ψυχρό χλωμό δέρμα, πονοκέφαλος, γρήγορος σφυγμός, αίσθημα αδιαθεσίας ή πείνας, οπτικές αλλαγές, αδυναμία ή υπνηλία, ανησυχία, άγχος, σύγχυση, δυσκολία συγκέντρωσης ή τρέμουλο.
 • Δυσπεψία
 • Ο πόνος στο στομάχι, η αδιαθεσία ή το αίσθημα κακουχίας είναι μερικά από τα συμπτώματα της γαστρίτιδας, μιας φλεγμονής του στομάχου.
 • δυσπεψία ή καούρα
 • κοιλιακό άλγος
 • φούσκωμα
 • Δυσκοιλιότητα (αδυναμία να ανακουφιστεί κανείς εύκολα) (αδυναμία να ανακουφιστεί κανείς εύκολα)
 • Κλανιές, ρέψιμο ή και τα δύο
 • Λεκέδες χολής
 • Ζάλη
 • Κόπωση
 • Απώλεια βάρους
 • μειωμένη όρεξη
 • αύξηση των παγκρεατικών ενζύμων, ιδίως της αμυλάσης και της λιπάσης

Εάν εμφανίσετε αυτές ή οποιεσδήποτε άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες, ενημερώστε το συντομότερο δυνατό το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Ανατρέξτε στο φυλλάδιο πληροφοριών για τον ασθενή που παρέχεται με τη θεραπεία σας για έναν πλήρη κατάλογο των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών. Ανατρέξτε στο Πρόγραμμα Κίτρινης Κάρτας της MHRA για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκου.

Χρειάζομαι ιατρική συνταγή για το Wegovy;

Για το Wegovy απαιτείται ιατρική συνταγή. Για να κλείσετε το ραντεβού σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας για να μεταβείτε στον ιστότοπό τους. Εκεί θα βρείτε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που δημιουργήθηκε από το υγειονομικό προσωπικό μας για την καλύτερη κατανόηση των ιατρικών σας αναγκών. Οι ειδικοί θα αξιολογήσουν τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις τους και θα καταρτίσουν μια συνταγή για τη θεραπεία που θεωρούν ότι θα σας ωφελήσει περισσότερο, όπως ακριβώς και σε ένα προσωπικό ραντεβού με τον γενικό σας ιατρό.. Στη συνέχεια, μπορείτε να πληρώσετε για τη συνταγή σας και θα σας την αποστείλουν αμέσως και διακριτικά.

Πώς να αποθηκεύσετε αυτό το άρθρο

Τα στυλό Wegovy πρέπει να φυλάσσονται στο ψυγείο μεταξύ 2 και 8 βαθμών C. Αποφύγετε την κατάψυξή τους. Ένα στυλό με το καπάκι του μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου (κάτω από 30 βαθμούς C) για έως και 28 ημέρες, εάν είναι απαραίτητο. Διατηρήστε το αρχικό κουτί σε σκοτεινό μέρος. Αφού χρησιμοποιήσετε το στυλό σας, απορρίψτε το σωστά σε ένα δοχείο για αιχμηρά αντικείμενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *