Mysimba, αγοράστε το φάρμακο απώλειας βάρους

Mysimba

Mysimba – Συμπληρώματα διατροφής

Πριν σκεφτείτε να αγοράσετε το Mysimba online στη Δανία, διαβάστε παρακάτω. Ένα φάρμακο που συνταγογραφείται συχνά σε άτομα που παλεύουν με την παχυσαρκία ή το υπερβολικό βάρος.

Mysimba – χάπια απώλειας βάρους

Τα χάπια Mysimba είναι ένα από τα διαθέσιμα φάρμακα απώλειας βάρους. Είναι ένα φάρμακο που συχνά συνταγογραφείται σε άτομα που παλεύουν με την παχυσαρκία ή το υπερβολικό βάρος και έχουν επίσης μια άλλη πάθηση. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πιο κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λήψης του φαρμάκου, τα αποτελέσματά του και τις πιθανές παρενέργειές του.

Χρήσιμες συμβουλές για την online αγορά του Mysimba στη Δανία

Επικοινωνείτε πάντα με έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε τα δισκία Mysimba. Η παρατεταμένη απελευθέρωση του φαρμάκου το καθιστά χρήσιμο στη θεραπεία της παχυσαρκίας. Πρόκειται για ένα συνδυασμένο φάρμακο που περιέχει δύο δραστικά συστατικά.

Το κοινό-στόχος του Mysimba είναι ενήλικες ασθενείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας ή υπέρβαρου. Το φάρμακο χορηγείται σε άτομα που είναι παχύσαρκα και έχουν μία ή περισσότερες παθήσεις που σχετίζονται με την παχυσαρκία, όπως ενδεικτικά:

 • αναστρέψιμη υπέρταση
 • διαβήτης τύπου 2
 • δυσλιπιδαιμία

Χρήση φαρμάκων και ΔΜΣ (δείκτης μάζας σώματος). Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Οι ασθενείς των οποίων ο ΔΜΣ είναι ίσος ή μεγαλύτερος από 27 kg/m2 και οι οποίοι είναι υπέρβαροι υποβάλλονται σε θεραπεία με το φάρμακο. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το Mysimba λαμβάνεται παράλληλα με μια υγιεινή διατροφή και φυσικοθεραπεία. Μετά από 16 εβδομάδες λήψης του Mysimba, θα πρέπει να εμφανιστούν σημαντικά αποτελέσματα. Οι ασθενείς θα πρέπει να χάσουν τουλάχιστον 5% του αρχικού τους βάρους. Εάν δεν επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, το φάρμακο θα πρέπει να διακοπεί και να επικοινωνήσετε με έναν γιατρό για να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας άλλης θεραπείας.

Mysimba

Συστατικά του σκευάσματος, συμπεριλαμβανομένων των δραστικών συστατικών και των εκδόχων

Το Mysimba έχει δύο κύρια δραστικά συστατικά. Ένα δισκίο του φαρμάκου περιέχει 8 mg υδροχλωρικής ναλτρεξόνης και 90 mg υδροχλωρικής βουπροπιόνης, που ισοδυναμεί με 78 mg βουπροπιόνης (ισοδυναμεί με 7,2 mg ναλτρεξόνης).

Τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται στο σκεύασμα περιλαμβάνουν υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μονοϋδρική λακτόζη, άνυδρη λακτόζη, υδροχλωρική κυστεΐνη, στεατικό μαγνήσιο, κροσποβιδόνη, υπρομελλόζη, δινατριούχο εντεάτη, λίμνη αλουμινίου ινδιγοτίνης και κολλοειδές διοξείδιο του πυριτίου.

Η επικάλυψη των δισκίων αποτελείται από διοξείδιο του τιτανίου, πολυβινυλική αλκοόλη, μακρογόλη, λίμνη αλουμινίου ινδιγοτίνης και τάλκη.

Τα χάπια παρατεταμένης αποδέσμευσης που ονομάζονται Mysimba. Πώς λειτουργούν;

Το φάρμακο έχει μια πρωταρχική επίδραση. Τα δραστικά συστατικά του σκευάσματος αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αναστέλλοντας ορισμένα νευροχημικά συστήματα. Αυτά είναι υπεύθυνα για την αίσθηση της πείνας. Παρόλο που η συγκεκριμένη φύση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των δραστικών συστατικών δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί, πρόκειται για έναν ισχυρό σύμμαχο στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Τόσο η μεσολομυϊκή περιοχή όσο και ο τοξοειδής πυρήνας του υποθαλάμου επηρεάζονται από τα δραστικά συστατικά του φαρμάκου.

Το φάρμακο ενθαρρύνει τους ασθενείς να ασκούν μεγαλύτερο έλεγχο στην ποσότητα της τροφής που τρώνε και στην ενέργεια που χρησιμοποιούν.

Το Mysimba είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που διατίθεται στις ακόλουθες χώρες

Αυτό το φάρμακο μπορεί να ληφθεί μόνο με ιατρική συνταγή και δεν καλύπτεται από την ασφάλιση. Αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς είναι υπεύθυνοι για την κάλυψη του πλήρους κόστους. Μπορείτε να αγοράσετε τα συνταγογραφούμενα δισκία Mysimba από οποιοδήποτε φαρμακείο που διαθέτει επαρκές απόθεμα.

Στον ιστότοπό μας, οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και να λάβουν με επιτυχία μια εξ αποστάσεως ιατρική συμβουλή. Εάν ο γιατρός αποφασίσει ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, θα παράσχει ηλεκτρονική συνταγή για την αγορά του φαρμάκου και θα διευκρινίσει πώς μπορεί να αγοραστεί το Mysimba με ασφάλεια online στη Δανία.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω τα χάπια αδυνατίσματος Mysimba;

Το σώμα πρέπει να είναι έτοιμο πριν αγοράσετε το Mysimba χωρίς ιατρική συνταγή. Χρειάζονται περίπου 4 εβδομάδες για τον εγκλιματισμό. Οι δόσεις αυξάνονται σταδιακά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ακριβής δόση για κάθε εβδομάδα θεραπείας κατά τη φάση προσαρμογής δίνεται παρακάτω:

 • Πρώτη εβδομάδα : Πάρτε 1 δισκίο κάθε πρωί.
 • Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδαςπάρτε δύο χάπια την ημέρα &#8211- ένα το πρωί και ένα το βράδυ
 • Τρίτη εβδομάδα : Τρία χάπια την ημέρα, δύο το πρωί και ένα το βράδυ.
 • Τέταρτη εβδομάδα: Πάρτε τέσσερα χάπια την ημέρα, δύο το πρωί και δύο το βράδυ.

Η μέγιστη ημερήσια δόση καταναλώθηκε από τον οργανισμό κατά τη διάρκεια της τέταρτης εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, λαμβάνονται 4 χάπια κάθε μέρα. Εάν παραλειφθεί ένα χάπι κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το σχήμα πρέπει να ακολουθηθεί όπως έχει προγραμματιστεί και το φάρμακο δεν πρέπει να λαμβάνεται πέραν του συνιστώμενου χρόνου. Το φάρμακο λαμβάνεται από το στόμα με νερό. Μπορεί να λαμβάνεται μόνο από άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η μάσηση ή το δάγκωμα των χαπιών.

Πόσο καιρό θα πρέπει να διαρκεί η θεραπεία με χάπια αδυνατίσματος Mysimba;

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τα χάπια Mysimba παρατεταμένης αποδέσμευσης για τουλάχιστον 16 εβδομάδες. Ο γιατρός σας θα πρέπει να αξιολογήσει την επιτυχία της θεραπείας μετά την περίοδο αυτή και να σας προτείνει άλλα μέτρα απώλειας βάρους.

Αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου Mysimba

Λόγω της σύνθεσης και των επιδράσεών του, το Mysimba δεν πρέπει να λαμβάνεται σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Τα άτομα που είναι αλλεργικά σε ένα από τα έκδοχα ή στο δραστικό συστατικό του φαρμακευτικού σκευάσματος προφανώς δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Επιπλέον, η χρήση του Mysimba δεν συνιστάται στις ακόλουθες ομάδες ατόμων:

 • ασθενείς με μη ελεγχόμενη υπέρταση
 • που πάσχουν από όγκο του κεντρικού νευρικού συστήματος
 • πάσχει από επιληπτικές κρίσεις
 • μετά από απότομη στέρηση αλκοόλ
 • άτομο που πάσχει από διπολική συναισθηματική διαταραχή
 • εξαρτάται από ορισμένα φάρμακα
 • με προϋπάρχουσες ή τρέχουσες διαταραχές, όπως η νευρική ανορεξία και η ψυχοκινητική λαιμαργία
 • μακροχρόνια εξάρτηση από τα οπιούχα
 • συνεχής χρήση αγωνιστών οπιοειδών ή οπιοειδών
 • μετά από απότομη διακοπή από τα οπιούχα
 • άτομα που πάσχουν από σοβαρή ηπατική νόσο
 • κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή της εγκυμοσύνης

Είναι ασφαλές για άτομα άνω των 65 ετών να αγοράζουν το Mysimba online;

Της χρήσης φαρμάκων όπως το Mysimba σε ενήλικες άνω των 65 ετών θα πρέπει να προηγείται πλήρες ιατρικό ιστορικό. Επιπλέον, θα πρέπει να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή. Δεύτερον, το Mysimba μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή υποβοήθηση της θεραπείας μείωσης του σωματικού βάρους. Δεν συνιστάται η λήψη του φαρμάκου σε άτομα άνω των 75 ετών.

Μπορεί το Mysimba να ληφθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού;

Η χρήση του Mysimba απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Επιπλέον, δεν πρέπει να χορηγείται σε γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες στην αναπαραγωγή δεν έχουν αποκλειστεί πλήρως από πρόσφατες κλινικές δοκιμές. Κατά συνέπεια, είναι υποχρέωση της ασθενούς&rsquo να ενημερώσει τον γιατρό της εάν περιμένει ή προσπαθεί να μείνει έγκυος.

Οι γυναίκες που θηλάζουν θα πρέπει επίσης να ενημερώνουν τον γιατρό τους. Τα συστατικά του φαρμάκου ενδέχεται να περάσουν στο μητρικό γάλα της θηλάζουσας μητέρας και να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο βρέφος. Ανεπιθύμητες αντιδράσεις μπορεί να προκύψουν από τη χρήση φαρμάκων αντίθετα με τη συμβουλή του γιατρού.

Αλκοόλ και Mysimba

Ο κίνδυνος νευροψυχιατρικών ανεπιθύμητων ενεργειών αυξάνεται όταν η βουπροπιόνη χρησιμοποιείται μαζί με αλκοόλ. Μειώνει επίσης την ανοχή του ασθενούς στο αλκοόλ. Κατά συνέπεια, καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει να διακοπεί εντελώς ή να μειωθεί σημαντικά.

Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων που αφορούν το Mysimba

Είναι σημαντικό να ενημερώσετε το γιατρό σας εάν λαμβάνετε άλλα φάρμακα. Ορισμένα από αυτά μπορεί να αλληλεπιδράσουν με το Mysimba. Αντι-μαλαρικά φάρμακα, φαρμακευτικά προϊόντα για τη θεραπεία της κατάθλιψης και φάρμακα για τη θεραπεία του εθισμού είναι μερικά μόνο από τα φάρμακα που αλληλεπιδρούν με το Mysimba (για παράδειγμα, στη θεραπεία του αλκοολισμού).

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του βάρους μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του φαρμάκου, η χρήση οποιασδήποτε ιατρικής ουσίας θα πρέπει να συζητείται με τον θεράποντα ιατρό. Αυτό ισχύει και για το Mysimba. Οι πιο χαρακτηριστικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη χρήση του είναι οι ακόλουθες:

 • πόνος στο στομάχι
 • παθήσεις του πεπτικού συστήματος, όπως ενδεικτικά: διάρροια, δυσκοιλιότητα και ναυτία
 • ζάλη
 • αϋπνία
 • άγχος
 • πόνος στις αρθρώσεις ή στους μύες
 • Επίπτωση επεισοδίων ψυχικής νόσου
 • μειωμένη όρεξη
 • πυρετός
 • ανισορροπία

Επικοινωνήστε αμέσως με τον επαγγελματία υγείας σας εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα. Είναι ζωτικής σημασίας να ζητήσετε την ιατρική συμβουλή ειδικού, για παράδειγμα μέσω διαδικτυακής συνομιλίας, καθώς τα ανησυχητικά συμπτώματα μπορεί να σημαίνουν ότι πρέπει να διακόψετε τη λήψη του φαρμάκου το συντομότερο δυνατό. Το φύλλο οδηγιών χρήσης περιέχει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις επιδράσεις και τις ανεπιθύμητες ενέργειες του φαρμάκου.

Η μείωση του βάρους πρέπει να έχει πολλές πτυχές.

Φυσικά, η ικανότητα ενός ασθενούς’να χάσει βάρος με επιτυχία εξαρτάται από μια ποικιλία μεταβλητών. Στους βασικούς παράγοντες περιλαμβάνονται το επίπεδο κινήτρων του ασθενούς, η προσήλωση σε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και η ποσότητα της δραστηριότητας. Η φαρμακευτική υποστήριξη αυτών των μέτρων μπορεί να βοηθήσει επιτυχώς στην απώλεια βάρους, περιορίζοντας παράλληλα την αύξηση του βάρους.

Ηλεκτρονική συνταγή για το Mysimba

Το Mysimba είναι ένα φάρμακο που μπορεί να συστηθεί κατά τη διάρκεια μιας εξ αποστάσεως τηλεφωνικής ή διαδικτυακής διαβούλευσης. Συνεπώς, οι ασθενείς μπορούν να κάνουν αποτελεσματική χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής συνταγογράφησης για να τους βοηθήσει στην καταπολέμηση του υπέρβαρου και της παχυσαρκίας. Οι ασθενείς μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας μια εύκολη επιλογή, όπως η ηλεκτρονική παραγγελία συνταγών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να προγραμματίσουν μια εικονική ιατρική διαβούλευση για να αποφύγουν την επίσκεψη σε ένα σταθερό κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια της ιατρικής διαβούλευσης, ο ασθενής πρέπει να ενημερώσει τον γιατρό για οποιαδήποτε κατάσταση που θα καθιστούσε αντενδείκνυτη τη χρήση του δισκίου παρατεταμένης αποδέσμευσης Mysimba. Ο γιατρός θα συντάξει μια ηλεκτρονική συνταγή που μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε φαρμακείο εάν το κρίνει απαραίτητο. Πρόκειται για ένα πρακτικό έγγραφο που σας επιτρέπει να αγοράσετε διάφορα είδη, συμπεριλαμβανομένου του φαρμάκου Mysimba για τη θεραπεία της απώλειας βάρους και της παχυσαρκίας.

Ηλεκτρονικές συνταγές – πού βρίσκονται;

Η εγκυρότητα μιας ηλεκτρονικής συνταγής είναι η ίδια με εκείνη μιας συνταγής που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια μιας διαβούλευσης σε σταθερό χώρο. Σε κάθε διαδικτυακό λογαριασμό ασθενούς, είναι προσβάσιμες όλες οι ηλεκτρονικές συνταγές (ακόμη και αυτές που έχουν συνταχθεί στο παρελθόν). Αυτό εγγυάται ότι οι ηλεκτρονικές συνταγές των πελατών’που έχουν εκτελεστεί με την υπηρεσία ηλεκτρονικής συνταγογράφησης δεν θα χαθούν.

Σημαντικό

Οι ασθενείς θα πρέπει να συζητούν με το γιατρό τους για τυχόν παρενέργειες ή φτωχά αποτελέσματα απώλειας βάρους. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται τα φάρμακα με ασφάλεια. Οι επαγγελματίες μας ανησυχούν συνεχώς για την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *